NISUNI NË ÇDO AVENTURË ME

MAZDA CX-60

CRAFTED IN JAPAN, NË SHTËPI E KUDO

Krijuar nga mjeshtrit tanë të dizajnit në Japoni, Mazda CX-60 përfaqëson gjithçka që kemi ndërtuar në ADN-në tonë gjatë 100 viteve të fundit. Arkitektura e saj e re dhe e fuqishme karakterizohet nga drejtimi me të gjitha rrotat për sportitivet të papreçedentë, së bashku me një gamë teknologjish të reja me në qendër shoferin – gati për t'ju çuar kudo që ju udhëheq ndjenja juaj e aventurës. Zbuloni elegancën e rafinuar që pasqyron trashëgiminë tonë unike japoneze.

MAZDA CX-60 E RE

BENEFITET E PLUG-IN HYBRID

Ky është modeli i parë i disponueshëm si plug-in hibrid. Ai ofron gjithçka në terma të fuqisë, distancës së drejtimit dhe ekonomisë së karburantit. Mazda CX-60 ofron një drejtim relaksues dhe ka një ndikim të ulët në ndotjen e mjedisit, gjithashtu bateria ka një garanci 8-vjeçare.
 

HYBRID POWERTRAIN

Mazda CX-60 e-Re është efikase në konsumin e karburantit, ka motor benzine të fuqishëm, një motor elektrik dhe bateri me garanci 6-vjeçare. Mund të arrijë deri në 140km/h me zero ndotje dhe të udhëtojë deri në 60km në modalitetin e plotë-elektrik. Me bashkimin e karburantit dhe elektricitetit, arrin një rezultat të kombinuar prej më shumë se 300 kuaj-fuqi.

NJË OPSION DISEL I RI DHE I FUQISHËM


Mund të zgjidhni një motor diesel 3.3 litra e-SKYACTIV D me gjashtë cilindra. Ky motor ju ofron balancë të përsosur me vibracionin minimal së bashku me nivele të ulëta të emetimeve dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të karburantit, ndërkohë që siguron kënd rrotullimi të fortë dhe RPM të larta.

 

220915_1170_658_sliding_gallery_textblock_diesel_lhd

TEKNOLOGJIA DRIVER-CENTRIC

Mi-DRIVE

Do të thotë Mazda Intelligent Drive Select, funksionon për tu dhënë drejtuesve të mjetit mundësinë për të kaluar midis pesë opsioneve drejtuese: Normal, Sport, Off-road, Towing dhe EV. Mazda CX-60 NEW është një SUV që plotëson të gjitha dëshirat..

TRANSMICION AUTOMATIK 8-SPEED

Ky transimcion prodhon përshpejtim më të mirë, ndotje të reduktuar dhe një ndjesi relaksuese gjatë drejtimit.

SISTEMI I AVANCUAR - DRIVER ASSISTANCE

Mazda CX-60 New është projektuar për drejtuesin. ADAS detekton drejtuesin dhe në mënyrë automatike përshtat sediljen me trupin e drejtuesit në formen më të optimizuar, për ti dhuruar drejtuesit eksperiencën më unike të drejtimit.

SISTEM KPC

Kjo teknologji e sofistikuar e stabilizimit të automjeteve është unike për Mazda, duke u dhënë drejtuesve një lidhje më të mirë me rrugën. Trupi i Mazda CX-60 NEW përshtatet me forcat e ndryshme të rrugës për të perçuar një ndjesi sa më komode brenda automjetit, veçanërisht me shpejtësi të lartë, në qoshe të ngushta ose në sipërfaqe të vrazhda.

Mi-DRIVE

Do të thotë Mazda Intelligent Drive Select, funksionon për tu dhënë drejtuesve të mjetit mundësinë për të kaluar midis pesë opsioneve drejtuese: Normal, Sport, Off-road, Towing dhe EV. Mazda CX-60 NEW është një SUV që plotëson të gjitha dëshirat..

TRANSMICION AUTOMATIK 8-SPEED

Ky transimcion prodhon përshpejtim më të mirë, ndotje të reduktuar dhe një ndjesi relaksuese gjatë drejtimit.

SISTEMI I AVANCUAR - DRIVER ASSISTANCE

Mazda CX-60 New është projektuar për drejtuesin. ADAS detekton drejtuesin dhe në mënyrë automatike përshtat sediljen me trupin e drejtuesit në formen më të optimizuar, për ti dhuruar drejtuesit eksperiencën më unike të drejtimit.

SISTEM KPC

Kjo teknologji e sofistikuar e stabilizimit të automjeteve është unike për Mazda, duke u dhënë drejtuesve një lidhje më të mirë me rrugën. Trupi i Mazda CX-60 NEW përshtatet me forcat e ndryshme të rrugës për të perçuar një ndjesi sa më komode brenda automjetit, veçanërisht me shpejtësi të lartë, në qoshe të ngushta ose në sipërfaqe të vrazhda.

EKSPERIENCË E VEÇANTË DREJTIMI

Në Mazda, Jinba Ittai do të thotë uniteti i drejtuesit dhe automjetit. Interiori i dedikuar për komfort të veçantë. Është një eksperiencë unike drejtimi, intuitive dhe dinamike në të njëjtën kohë. Siç thotë menaxheri i programit Yoshiyuki Wada: "Është një automjet që do të dëshironi ta drejtoni përgjithmonë".

Mazda CX-60

NDJESIA UNIKE E DREJTIMIT

Pas timonit të Mazda CX-60 NEW, do të ndiheni menjëherë të frymëzuar nga eleganca e rafinuar. Mjeshtrit japonezë Takumi punuan për të krijuar përvojën perfekte në rrugë. Kjo është arsyeja pse interiori ofron më shumë hapësirë, me gjithçka në dispozicion tuaj.

PERFORMANCË

E përkryer për drejtimin e distancave të gjata dhe tërheqjen e ngarkesave të rënda, Mazda CX-60 NEW është e disponueshme me një motor nafte me 6 cilindra, 3,3 litra, shumë efikas. Si një hibrid plug-in, vjen e pajisur me një motor të fuqishëm benzine 2.5 litra të çiftuar me një motor elektrik për një lëvizje dinamike.

FOKUS

Një gjë që e dallon Mazda CX-60-ën e re nga SUV të tjerë të madhësisë së mesme është dizajni i veçantë. Çdo veçori dhe çdo element është konceptuar nga mjeshtëria Japoneze për të rritur ndjenjën tuaj të unitetit me automjetin.

KËRKO NJË BROSHURË

EXTERIOR I RAFINUAR

Mazda CX-60 krejt e re përfaqëson gjithçka që Mazda ka arritur gjatë 100 viteve të fundit, me një dizajn të guximshëm, estetikë të veçantë japoneze dhe pasionin e pandalshëm. Ajo shënon gjeneratën e ardhshme të dizajnit Kodo "Soul of Motion".

MATERIALE TË CILËSISË PREMIUM

Interiori i Mazda CX-60 NEW është një oaz i vërtetë relaksi. Punuar me materiale të cilësisë Premium, ku çdo element ka një funksion të caktuar për ti shërbyer drejtuesit dhe pasagjerëve të automjetit.

ELEGANCË

INTERIOR

LIDHJA DHE MY MAZDA APP

Aplikacioni My Mazda e bën përvojën tuaj të drejtimit më të thjeshtë dhe më të përshtatshëm se kurrë. My Mazda tregon orarin e mirëmbajtjes së automjetit tuaj dhe kujton historinë e saj të shërbimit për referencë të lehtë. Shikoni faqen MyMazda për më shumë.

CILA KLASË ËSHTË E DUHURA PËR JU?

Pavarësisht nëse dëshironi një edicion më sportiv ose më shumë rehati dhe komoditet, tre klasat e Mazda CX-60 Gjithë e Re i ofrojnë të gjitha. Notat Exclusive-Line, Homura dhe Takumi janë krijuar për të ofruar një përzgjedhje të përshtatur të veçorive dhe opsioneve për t'iu përshtatur stilit tuaj të jetesës.

ZBULO MË SHUMË

ADVANCED SECURITY SYSTEMS

  SIGURIA: SMART BRAKE SUPPORT (SBS)

 Smart Brake Support (SBS) është një sistem i avancuar sigurie që është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë drejtuesit nëse humbasin përqendrimin ose kontrollin. Ndihmon në parandalimin e aksidenteve të trafikut duke paralajmëruar drejtuesin për një aksident të afërt ose, nëse është e nevojshme, mund të frenojë për të shmangur ose minimizuar një goditje.

Adaptive Cruise Control (i-ACC)

i-Adaptive Cruise Control (i-ACC) cakton shpejtësinë e Mazda Radar Cruise Control (MRCC) duke lexuar shenjat e trafikut. Këto teknologji zvogëlojnë lodhjen e drejtesit së bashku me Mbështetjen e Trafikut në Cruising (CTS), e cila ndihmon me përshpejtimin, frenimin dhe drejtimin kur jeni pas automjeteve të tjera në trafik të rënduar.

MBROJTJE GJITHËPËRFSHIRËSE E AIRBAGUT

Mazda CX-60 përmban airbag të rinj të pasëm, airbag perde dhe një airbag shtesë të montuar në qendër, të cilët ofrojnë mbrojtje shtesë për të gjithë në automjet në rast të një përplasjeje anësore.

VLERËSIMI I SIGURISË ME 5 YJE EURO NCAP

Mazda CX-60 krejt e re mori notat më të larta me një vlerësim sigurie me pesë yje nga Euro NCAP. Vlerësimi bazohet në testimin rigoroz të pavarur të përplasjes dhe një analizë të plotë të sistemeve të ndihmës së drejtuesit, sigurisë pasive dhe teknologjive të avancuara të sigurisë aktive.

AUTOMJETI I KOMPANISË

Mazda Personal Contract Hire është zgjedhja ideale për një automjet kompanie me vlera konkurruese P11D, emetime CO2 dhe ekonomi të jashtëzakonshme të karburantit. Mazda CX-60 krejt e re ofron cilësi të shkëlqyer ndërtimi, vlera të forta të mbetura, specifika të larta dhe veçori të avancuara sigurie për kënaqësi të gjithanshme.

KURIOJE PËR MUNDËSITË?

QËNDRONI I PËRDITËSUAR ME TË REJAT NGA MAZDA CX-60

Zbuloni më shumë rreth Mazda CX-60. Kërkoni një ofertë ose lexoni broshurën tonë.