NEWS & EVENTS

Aventurat e mëdha fillojnë këtu

Ne ju ftojmë të bashkoheni me ne për të festuar me Mazda-n ngjarjet sportive, të modës dhe automobilave në të gjithë Gjermaninë. Merrni historitë më të fundit duke u regjistruar në newsletterin tonë. Gëzoni momentet më të mira të ngjarjeve të kaluara të Mazda-s në arkivin tonë. 

MAZDA CLASSIC

Përjetoni nga afër historinë e Mazda

Mazda Classic - Automobile Museum Frey në Augsburg do t'ju frymëzojë. Zhytuni në botën e Mazda-s dhe zbuloni deri në 50 modele historike

Eksploro