Navigimi

Shkoni në destinacionin tuaj me konfidencë

Besimi dhe kënaqësia në drejtim është më e madhe duke e ditur që Mazda juaj mund t'ju dërgojë në destinacionin tuaj me pozicionimin e përmirësuar të vendndodhjes. Tani mund të udhëtoni shumë më lehtë në destinacionin tuaj me ekranin e gjerë 8.8 inç, mund të ndiqni rrugët e destinacionit tuaj qartë dhe lehtë.

3D GYROSCOPE SENSOR

Sensori i xhiroskopit 3D ndihmon në sigurimin e pozicionimit të vendndodhjes shumë të saktë edhe në kryqëzimet e ngushta ose kryqëzimet e autostradës.

Paraqitja e sinjaleve

Mund të ndryshoni cilësimet e ndriçimit dhe të kontrastit të ekranit qendror, ose ekranit të disponueshëm aktiv të drejtimit që përcjell informacion në dritaren e përparme.

SPLIT SCREEN

Nuk ka nevojë të kaloni nga një aplikacion në një tjetër, nga navigacioni tek muzika. Shikoni informacionin e hartës dhe muzikës në të njëjtën kohë me veçorinë e ekranit ndarës.

Qëndro I lidhur me Mazda

Zgjidhni sistemin tuaj
Mazda Connect
Mazda TomTom navigation
Navigations system with multi-information display

Gjeni informacion të detajuar për të gjitha karakteristikat

Në zonën e shkarkimit, mund të gjeni informacion të detajuar dhe udhëzime hap pas hapi për sistemin tuaj të navigimit Mazda. 

Kërkim i lirë i fjalëve

Një listë destinacionesh që kombinon emrin e ndërtesës dhe emrit të zonës ose thjesht duke kërkuar një pjesë të emrit. Mund ta gjeni destinacionin më lehtë dhe më shpejtë.

Shkarko

Adresa dhe kërkimi i objekteve përreth

Mund ta caktoni destinacionin nga një adresë, objektet që gjenden pranë, etj.

Shkarko

Kërko të preferuarat

Mund të kërkoni në pikat tuaja të preferuara, të regjistruara (deri në 50 pika) dhe të vendosni për më thjeshtë.

DOWNLOAD
Informacion

Sistemi i informacionit

Ju nuk do të keni më dyshime për gjendjen e automjetit tuaj. Informacioni i makinës dhe raportet e gjendjes së automjetit janë gjithmonë të aksesueshme.

Monitorues i gjendjes së automjetit

Informacion për t'ju ndihmuar të monitoroni situatën e makinës tuaj

Monitorues i gjendjes së automjetit

Qëndroni të informuar kur automjeti juaj ka nevojë për mirëmbajtje, përfshirë ndërrimin e vajit

Manuali i përdorimit

Rreth 200 drita paralajmëruese ose sinjalizime për makinën tuaj janë të lidhura me manualin e përdorimit në ekran. Mësoni me lehtësi më shumë rreth këtyre paralajmërimeve drejtpërdrejt nga ekrani i makinës.

Monitorim i karburantit

Shikoni se si mënyra juaj e drejtimit ose udhëtimet e fundit në rrugë ndikojnë në efikasitetin e karburantit të automjetit tuaj. Për rajonet ku funksioni është i disponueshëm, shihni gjithashtu detajet e performancës mbi i-stop ose rigjenerimin e energjisë i-ELOOP.

Më shumë karakteristika dhe shërbime

Cilësimet e volumit dhe zërit

Rregulloni cilësimet e zërit sipas preferencës tuaj. Nëse makina juaj është e pajisur me sistemin e disponueshëm të zërit Bose®, cilësimet AUDIOPILOT ™ dhe Centerpoint® mund të ndizen ose çaktivizohen sipas preferencës tuaj.*

Shkarko

Lidhja e celularit

Kontrolloni këtu për të parë nëse pajisja telefoni juaj mund të lidhet me bordin e Mazda.

Shkarko

DOWNLOAD AREA

MËSO MË SHUMË

Keni më shumë pyetje? Gjeni më shumë tema dhe përgjigje në seksionet tona Cilësimet dhe Mbështetja.

Lidhje e plotë

Qëndro në lidhje vetëm me një klikim

Mazda Connect ju lejon të aksesoni lehtësisht të gjitha aplikacionet tuaja në një telefon Android ose iPhone, pa u shpërqendruar nga drejtimi. Ai gjithashtu përmban Android Auto ™/Apple Carplay ™, USB Video dhe Playback për t'ju sjellë ju dhe pasagjerëve tuaj më shumë argëtim përgjatë udhëtimit.*

See more

Cilësimet dhe Mbështetja

Mazda juaj vjen me shumë cilësime të personalizueshme, për t'ju siguruar një përvojë më të përshtatshme dhe të rehatshme në drejtim.

 

SETTINGS & SUPPORT

FAQ

Keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë në zgjidhjen e problemeve? Ndiqni këtë faqe së pari për pyetjet më të shpeshta.

FAQ

*AudioPilot® dhe Centerpoint® janë markë tregtare e regjistruar e Bose Corporation.

*iPhone është një markë tregtare e Apple Inc., e regjistruar në SHBA dhe vende të tjera. Apple CarPlay ™ është një markë tregtare e Apple Inc.

*© 2018 Google LLC, e përdorur me leje. Google dhe logoja e Google janë marka tregtare të regjistruara të Google LLC. Android, Android Auto™ dhe logo të tjera janë marka tregtare të Google LLC.