projektim per te ardhmen

per kenaqesine e ngarjes

dizajni i gjenerates se re

Dizenjuesit tanë krijojnë makina konceptuale për një qëllim të vërtetë, jo vetëm për shfaqje. Duke përdorur filozofinë dhe vlerat e Kodo - Soul of Motion Design, ne zhvillojmë ide që përçojnë shpirtin dhe personalitetin. Me sensin e tyre të vitalitetit dhe pamjen elegante dhe të rafinuar, makinat tona koncept zbulojnë modelin e gjeneratës tjetër, që derdhet në makinat Mazda që ju do te drejtoni në të ardhmen, të garantuara për të kthyer kokën dhe për të shpejtuar rrahjet e zemrës.

shikoni te ardhmen te formesuar

Në Motor Show në Tokio në 2017, Mazda zbuloi dy makina koncept që zbuluan idetë tona për dizajnin e gjeneratës së ardhshme, me Mazda Vision Coupé dhe të ardhmen e hatchback kompakt me Mazda Kai Concept. Kreu ynë i dizajnit global, Ikuo Maeda, shpjegon në këtë video se çfarë përpiqen të arrijnë projektuesit tanë.

si ka evoluar mendimi yne per dizajnin

Filozofia jonë e dizajnit Kodo - Soul of Motion filloi në vitin 2010. Për ne, një makinë është më shumë se metali që ju lëviz nga një vend në tjetrin; duhet të ketë një vitalitet që e sjell te gjallë dhe të krijojë një lidhje të fuqishme me njerëzit që e përdorin atë. Dizenjuesit tanë janë përpjekur të kapin këtë cilësi të pakapshme duke përdorur Kodo Design në makina koncepti, duke përfshirë Koeru, Hazumi, MX-5 Speedster dhe MX-5 Spyder.

koeru

Me formën e saj të shkëlqyeshme aerodinamike, kabinën me lartesi të ulët dhe përmasa të gjera, crossover Mazda Koeru SUV përcjell një sens të fuqishëm të shpejtësisë dhe një prani të mrekullueshme. Forma optimizon rrjedhën e ajrit për të forcuar stabilitetin, veçanërisht me shpejtësi më të larta, për një makinë intensivisht të këndshme.

zbuloni

hazumi

Gjuha jonë Kodo Design mund të përshtatet pafund për të zhvilluar makina  të çdo madhësie. Mazda Hazumi është një makinë koncept kompakte, frymëzuar nga ideja e një kafshe të vogël, por të fuqishme. Megjithë madhësinë e saj të vogël, Mazda refuzoi të bënte kompromis dhe Hazumi është plotësisht i pajisur me SkyactivTechnology të përparuar.

zbuloni

mx-5 speedster/spyder

Ne shtyme filozofinë tonë "e  lehtë për t'a drejtuar" ne nivele të reja me konceptet Mazda MX-5 Speedster dhe Mazda MX-5 Spyder. Frymëzuar nga cilesite klasike, Spyder përmban mbulese perfekte, futje grilash dhe rrota speciale 17 ”. Speedster kthen pas roadster ne me thelbesoren e tij, për lëvizje të bujshme të ajrit gjate ngarjes.

zbuloni
prodhimi

fuqia e prkjes nga njeriu

Për të ndezur emocione tek ju kur shihni dhe drejtoni një Mazda, ne insistojmë të sjellim në jetë makinat tona duke përdorur aftësinë e dorës njerëzore dhe fuqinë e prekjes njerëzore. Ky përkushtim ndaj cilësisë së punuar me dorë ju ndihmon të ndjeni gëzimin e ngarjes dhe të krijoni një lidhje të fuqishme me një Mazda.

zbuloni prodhimin tone