Shërbimet

Mazda është gjithmonë aty për ty. Kudo dhe kurdo.

Nëse thjesht dëshironi të drejtoni një model tjetër Mazda ose keni nevojë për një automjet alternativ për një udhëtim biznesi, ne garantojmë lëvizjen tuaj me Mazda Mobile dhe Mazda Europe Service

E mundur në 3 vitet e para

Harta e shërbimeve

Sistemi i navigimit MZD Connect ju lejon të keni hartën më të fundit në automjetin tuaj , duke siguruar që do të gjeni informacionin më të mirë të rrugës për udhëtimin tuaj. Gjatë 3 viteve të para, ne e ofrojmë këtë shërbim falas.

Mëso më shumë

Zbuloni gamën e mundësive, të përshtatura

Garancitë

Ne ju ofrojmë mundësi të gjera për të zgjedhur, duke filluar nga garancitë për automjete të reja dhe të përdorura, deri te garancitë e zgjatura. Ju mund të jeni më të qetë, duke ditur që automjeti juaj është i mbrojtur.

Mëso më shumë

MAZDA EUROPE SERVICE

Gjithçka nuk shkon gjithmonë siç është planifikuar. Por edhe atëherë, nëse udhëtimi juaj është i kërcënuar, për shembull, për shkak të një rruge të keqe ose fatkeqësive të tjera, ne jemi në terren për ju. Shërbimi Mazda Europe siguron lëvizjen tuaj *. Dhe kjo në mbi 30 vende evropiane me ndihmë të shpejtë dhe gjithëpërfshirëse.

Plani I Mazda Service

"Ju mund të planifikoni shërbimet tuaja paraprakisht. Ne ju ofrojmë një plan që mbulon koston e të gjithë mirëmbajtjes në pesë vjet dhe ju siguron kosto më të ulët"

Mëso më shumë

Si të përfitoni shërbimin e Mazda Europe Service

Në rast të një incidenti: raportoni  menjëherë me telefon në qendrën e kontrollit të Mazda Europe Service *. Dhe nëse dëshironi më shumë informacion mbi kushtet dhe përfitimet e garancisë së Mazda Europe Service (MES), gjithmonë mund të kontaktoni shitësin tuaj Mazda.

Gjermani (falas) (0800) 24 62 932

ABROAD (PAYABLE) +49 (89) 55 987 214

"Në varësi të specifikave të tregut

* Koha e tarifimit bazuar në kulmet mesatare dhe ndikime të tjera si siguruesi i energjisë, temperatura dhe faktorë të tjerë.

*
Përgjegjësia për "Mazda Europe Service" - varet nga përshkrimi i shërbimit të tregut lokal "