CONNECTIVITY

Qëndro në lidhje

Karakteristikat praktike të telekomandës, argëtimi më i mirë dhe rehati maksimale: Me shërbimet tona të lidhura dhe sistemin tonë të gjeneratës së ardhshme të informacionit argëtues MAZDA CONNECT, ju mund të kaloni në një epokë të re dixhitale.

SHËRBIMET E LIDHURA – KOMORTI NË NJË TJETËR NIVEL

Me aplikacionin e ri MyMazda, tani jeni i lidhur me Mazda-n tuaj edhe kur nuk jeni ulur në të. Përfitoni nga shumë përfitime të reja dhe, sigurisht, të gjitha lehtësitë me të cilat jeni mësuar tashmë*.

MJET I LIDHUR

PËRFITIMET TUAJA ME NJË VËSHTRIM

Aplikacioni MyMazda* ju lejon të shikoni historinë tuaj të plotë të shërbimit, të gjeni shitësin tuaj më të afërt të Mazda dhe të kontrolloni manualin tuaj. Por karakteristikat e reja e bëjnë përdorimin dhe mirëmbajtjen e Mazda-s tuaj edhe më të përshtatshëm.

• Pavarësisht nëse jeni në një parking shumëkatëshe ose në një rrugë të paeksploruar, Gjetësi ynë praktik i automjeteve ju ndihmon të gjeni menjëherë Mazda-n tuaj.
• Përveç një aksidenti, një vjedhje e makinës është ndoshta gjëja më e keqe që mund t'i ndodhë një shoferi. Aplikacioni i ri MyMazda tani ju paralajmëron me një alarm sigurie në distancë nëse sistemi i alarmit të Mazda-s tuaj aktivizohet.
• Nën Automjeti im ju mund të shikoni me lehtësi të gjithë informacionin përkatës për automjetin tuaj në çdo kohë, si dhe statusin e Asistencës në Rrugë.
• Nëse ka një ndryshim në statusin e automjetit tuaj, do të njoftoheni me një sinjalizim nëpërmjet mesazhit push në telefonin tuaj inteligjent.
• Ndihma në anë të rrugës është e disponueshme 24/7 dhe me aplikacionin e ri MyMazda mund të bëni një telefonatë urgjence shumë shpejt dhe me lehtësi nëse është më e keqja.

TIPARE EKSKLUZIVE PËR MAZDA MX-30

PËRFITIMET TUAJA NGA NJË VËSHTRIM

Si pronar i një Mazda MX-30  të re, do të përfitoni sa më shumë nga veçoritë e reja të aplikacionit MyMazda. Shihni të gjitha pikat kryesore në përmbledhjen praktike dhe mësoni më shumë nga videot tona.

• Gjeni stacione karikimi në çdo kohë dhe kudo nëpërmjet funksionit të pikave të interesit
• Shijoni funksionet e shumta të telekomandës, p.sh. për ajër të kondicionuar, filloni/ndaloni karikimin dhe mbyllni automjetin tuaj
• Kontrolloni statusin e Mazda MX-30 tuaj nga distanca dhe kontrolloni diapazonin e lëvizjes, presionin e gomave dhe kohën e nevojshme për karikim
• Dërgoni deri në tre destinacione të ndryshme nga aplikacioni MyMazda drejtpërdrejt në sistemin e navigimit

Fillo/Ndalo karikimin

Komoditet në karikim

Filloni ose ndaloni karikimin e Mazda MX-30 tuaj nga distanca dhe me lehtësi. Dhe është vetëm disa klikime larg ekranit bazë të aplikacionit. Furnizimi me karburant nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Telekomanda

TEMPERATURË PERFEKTE PARA SE TË FILLOJË UDHËTIMI

Shijoni komoditetin e hipjes në një makinë me temperaturë të mirë në çdo kohë dhe vendosni temperaturën e dëshiruar përpara udhëtimit tuaj.

Planifikimi i destinacionit

DËRGONI ITINERARI TUAJ TE MAZDA MX-30 TUAJ

Sidomos për udhëtime më të gjata është e rëndësishme që paraprakisht të planifikoni itinerarin dhe pushimet e rregullta. Me aplikacionin e ri MyMazda kjo tani është shumë komode. Thjesht planifikoni udhëtimin tuaj në telefonin tuaj inteligjent, më pas dërgoni itinerarin te Mazda MX-30 dhe jeni gati për të nisur.

Statusi i automjetit

Siguri me prekjen e një butoni

Kjo është një pyetje që çdo shofer i ka bërë vetes të paktën një herë: A i kam mbyllur vërtet dyert dhe bagazhin? Tani e tutje, gjithmonë mund t'i përgjigjeni kësaj pyetjeje drejtpërdrejt në ekranin e Statusit të automjetit, ku nëse është e nevojshme, mund t'i kyçni ato nga distanca.

Fillo/Ndalo karikimin

Komoditet në karikim

Filloni ose ndaloni karikimin e Mazda MX-30 tuaj nga distanca dhe me lehtësi. Dhe është vetëm disa klikime larg ekranit bazë të aplikacionit. Furnizimi me karburant nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Telekomanda

TEMPERATURË PERFEKTE PARA SE TË FILLOJË UDHËTIMI

Shijoni komoditetin e hipjes në një makinë me temperaturë të mirë në çdo kohë dhe vendosni temperaturën e dëshiruar përpara udhëtimit tuaj.

Planifikimi i destinacionit

DËRGONI ITINERARI TUAJ TE MAZDA MX-30 TUAJ

Sidomos për udhëtime më të gjata është e rëndësishme që paraprakisht të planifikoni itinerarin dhe pushimet e rregullta. Me aplikacionin e ri MyMazda kjo tani është shumë komode. Thjesht planifikoni udhëtimin tuaj në telefonin tuaj inteligjent, më pas dërgoni itinerarin te Mazda MX-30 dhe jeni gati për të nisur.

Statusi i automjetit

Siguri me prekjen e një butoni

Kjo është një pyetje që çdo shofer i ka bërë vetes të paktën një herë: A i kam mbyllur vërtet dyert dhe bagazhin? Tani e tutje, gjithmonë mund t'i përgjigjeni kësaj pyetjeje drejtpërdrejt në ekranin e Statusit të automjetit, ku nëse është e nevojshme, mund t'i kyçni ato nga distanca.

SI TË INSTALONI APLIKACIONIN MYMAZDA

Të gjitha përfitimet e provuara mirë dhe shumë veçori të tjera të aplikacionit të ri MyMazda janë vetëm një shkarkim larg. Thjesht vizitoni seksionin e aplikacioneve në App Store ose Play Store dhe instaloni aplikacionin MyMazda në disa hapa të thjeshtë.

Verifikoni adresën e postës elektronike

Filloni me adresën tuaj të postës elektronike

Pasi të keni zgjedhur vendin tuaj dhe të keni pranuar termat dhe kushtet, do t'ju duhet të verifikoni adresën tuaj të postës elektronike. Ky është i pari nga dy hapat për të mbrojtur llogarinë tuaj. Thjesht shkruani adresën e emailit që dëshironi të përdorni dhe më pas vendosni kodin 6-shifror që do të dërgohet në këtë adresë.

VERIFIKO TELEFONIN TUAJ

NJË HAPI I DYTË PËR SIGURINË TUAJ

Duke qenë se aplikacioni MyMazda mund të kontrollojë në distancë automjetin tuaj* dhe përmban informacione personale për ju, është veçanërisht e rëndësishme të mbroni aksesin në të. Për këtë arsye, duhet të verifikoni edhe telefonin smartphone duke përdorur numrin tuaj të telefonit.

KODI I VLERËSIMIT

VERIFIKIMI JUAJ ESHTE I THJESHTE DHE I SHPEJTE

Do të merrni një kod verifikimi me SMS, të cilin duhet ta futni në aplikacion. Ju lutemi vini re se për arsye sigurie ky kod është i vlefshëm vetëm për 10 minuta. Por mos u shqetësoni, nëse i lini të kalojnë 10 minutat për ndonjë arsye, mund të kërkoni një të re.

DORËZO INFORMACION

VETËM NJË HAPI TË FUNDIT

Tani që qasja juaj është e mbrojtur dyfish, thjesht mund të futni të dhënat tuaja personale dhe të filloni të përdorni aplikacionin menjëherë. Zbuloni të gjithë komoditetin dhe veçoritë e aplikacionit tonë të ri MyMazda.

Verifikoni adresën e postës elektronike

Filloni me adresën tuaj të postës elektronike

Pasi të keni zgjedhur vendin tuaj dhe të keni pranuar termat dhe kushtet, do t'ju duhet të verifikoni adresën tuaj të postës elektronike. Ky është i pari nga dy hapat për të mbrojtur llogarinë tuaj. Thjesht shkruani adresën e emailit që dëshironi të përdorni dhe më pas vendosni kodin 6-shifror që do të dërgohet në këtë adresë.

VERIFIKO TELEFONIN TUAJ

NJË HAPI I DYTË PËR SIGURINË TUAJ

Duke qenë se aplikacioni MyMazda mund të kontrollojë në distancë automjetin tuaj* dhe përmban informacione personale për ju, është veçanërisht e rëndësishme të mbroni aksesin në të. Për këtë arsye, duhet të verifikoni edhe telefonin smartphone duke përdorur numrin tuaj të telefonit.

KODI I VLERËSIMIT

VERIFIKIMI JUAJ ESHTE I THJESHTE DHE I SHPEJTE

Do të merrni një kod verifikimi me SMS, të cilin duhet ta futni në aplikacion. Ju lutemi vini re se për arsye sigurie ky kod është i vlefshëm vetëm për 10 minuta. Por mos u shqetësoni, nëse i lini të kalojnë 10 minutat për ndonjë arsye, mund të kërkoni një të re.

DORËZO INFORMACION

VETËM NJË HAPI TË FUNDIT

Tani që qasja juaj është e mbrojtur dyfish, thjesht mund të futni të dhënat tuaja personale dhe të filloni të përdorni aplikacionin menjëherë. Zbuloni të gjithë komoditetin dhe veçoritë e aplikacionit tonë të ri MyMazda.

LIDHUNI ME TË DASHURIT TUAJ KURDO DHE KUDO

Qëndroni të lidhur pa i hequr duart nga timoni. Kryeni telefonata dhe dërgoni mesazhe me tekst duke përdorur kontrollin zanor. Mbani marrëdhënie përmes komunikimit edhe kur jeni në lëvizje.

KOMUNIKIMI

KOMUNIKONI ME LEHTESI GJATE DREJTIMIT TE SIGURT

Udhëtoni në mënyrë të sigurt dhe qëndroni të lidhur. Mazda juaj ju ndihmon të qëndroni të lidhur me familjen dhe miqtë me telefonata ose mesazhe me tekst – duke ju ndihmuar të qëndroni të fokusuar në drejtimin e automjetit.¹

MESAZHET

Duke përdorur kontrollin tonë zanor, ju mund të lexoni mesazhet në hyrje dhe të diktoni dhe dërgoni një përgjigje. Dhe e gjithë kjo pa hequr duart nga timoni.

SHKARKO
KOMANDA ZANORE

Thirrjet telefonike pa duar janë të mundshme nëpërmjet një lidhjeje Bluetooth®. Përdorni komandat zanore për të kryer telefonata gjatë drejtimit të makinës*

SHKARKO
KONTAKTET

Mazda Connect mund të importojë deri në 5000 kontakte nga smartfoni juaj.

SHKARKO

HAPËSIRA JUAJ E ARGËTIMIT

Falë DAB Radio, ju keni akses në stacione të panumërta radioje që do t'ju bëjnë të zbuloni muzikë të re. Dhe nëse preferoni të dëgjoni muzikën tuaj, teknologjia USB dhe Bluetooth® lidhin telefonin tuaj në sekonda. Sido që të jetë, do të shijoni argëtim maksimal në çdo makinë.

ARGËTIM

MË SHUMË OPSIONE ARGËTIMORE PËR UDHËTIMIN TUAJ

Përmbajtja juaj e preferuar ofrohet në çdo kohë me DAB+ dhe veçori për t'ju zhytur në muzikë dhe argëtim. Mazda juaj ju ofron opsione për t'ju mbajtur të argëtuar.

DAB & AM/FM

Me përmirësime në zë dhe volum, dëgjoni radion AM ose FM me qartësi maksimale.

SHKARKO
Gracenote

Shikoni emrin e artistit, titullin e albumit dhe titullin e këngës kur lidhni një pajisje audio USB.

SHKARKO
USB AUDIO dhe USB MODE

Thjesht lidhni një pajisje të përputhshme me portën USB dhe filloni të shijoni muzikën tuaj të preferuar me një memorie USB .

SHKARKO
BLUETOOTH®

Me një pajisje të përputhshme Bluetooth® të lidhur, mund të shijoni muzikën tuaj kudo dhe kurdo.

SHKARKO

GRACENOTE UPDATE

"Përditëso BAZËN E TË DHËNAVE TË GRACENOTE NË VERSIONIN MË TË FUNDIT

SHËNIM: Para se të nisni, sigurohuni që makina juaj të jetë në një vend të sigurt .

Gracenote nuk mund të përditësohet duke përdorur komandat zanore."

"SI TË PËRDITËSOHET GRACENOTE - I GJITHË PROCESI

1 Futni një disk USB në kompjuterin tuaj me të paktën 1 GB hapësirë ​​të lirë.
2 Shkarkoni dhe ruani skedarin duke përdorur lidhjen DOWNLOAD në fund të kësaj liste (skedari është për tregun evropian).
3 Vendoseni skedarin në nivelin më të lartë të diskut USB (jo në një dosje të nivelit më të ulët).
4 Kur të mbaroni, nxirrni në mënyrë të sigurt diskun USB dhe hiqeni atë nga kompjuteri juaj.
5 Fusni diskun në portën USB të automjetit tuaj.
6 Zgjidhni "Cilësimet" nga menuja e ekranit tuaj kryesor.
7 Lëvizni poshtë për të zgjedhur "System Settings".
8 Kliko mbi mbi “Gracenote Database Update” dhe sistemi do të shfaqë versionin më të fundit të instaluar.
9 Kur shihni kërkesën "A dëshironi të përditësoni bazën e të dhënave Gracenote në <version>?", sigurohuni që është versioni më i fundit që keni shkarkuar në diskun USB. Pastaj zgjidhni "Përditëso".
10 Përditësimi mund të zgjasë disa minuta.
11 Kur të përfundojë, sistemi do t'ju njoftojë nëse përditësimi ishte i suksesshëm dhe mund ta hiqni me siguri diskun USB nga porta.
Shkarkoni versionin më të fundit të Gracenote këtu:

 

SHKARKO (890 MB)"

FAQ

Keni një pyetje ose keni nevojë për ndihmë për zgjidhjen e problemeve? Shikoni fillimisht këtë faqe për pyetjet më të shpeshta.

FAQ

Përditësimet e Mazda Over The Air

E LEHTË DHE E PËRSHTATSHME

Mbajtja e përditësuar e softuerit të Mazda-s tuaj tani mund të bëhet me prekjen e gishtit tuaj: Me përditësimet e softuerit në ajër, tani mund të kryeni lehtësisht përditësimet e softuerit të ekranit qendror nga komoditeti i makinës suaj. Kur disponohet një përditësim, makina juaj Mazda do t'ju njoftojë automatikisht përmes ekranit qendror. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të konfirmoni përditësimin.