Mazda summer offer

Oferta nga Mazda

United Motors Ltd, perfaqesues ekslusiv i Mazda ne Shqiperi i kushton rendesi te vecante kujdesit te klientit pas shitjes se makines. Me nje servis te specializuar Mazda, si dhe me nje staf te trainuar per teknologjite dhe risite e fundit te aplikuara nga Mazda, ne jemi gjithmone ne sherbimin tuaj.

Oferta jone e radhes per klientet tane eshte nese ju do te kryeni sherbimin periodik ne periudhen 01 Shtator – 31 Dhjetor 2017. Ju do pajiseni falas me karten e anetaresimit te Automobile Club Albania (ACA), duke perfituar asistence ne defekte ne rruge si dhe sherbim karoatrec falas, dy here gjate vitit, deri ne 50 km distance. Per me shume informacion shikoni ne : www.aca.al

Na ndiqni vazhdimisht ne kete rubrike te ofertave. Te tilla do te kemi ne vazhdimesi.

In Mazda's school center in Klagenfurt, Austria held the regional finals MazTech 2015 Champ ... more