Shërbim i besueshem

Shërbim i besueshëm Mazda

Preventiv pa pagese

Shërbimet e rregullta

Mirëmbajtja

Shërbim i besueshëm Mazda

Faleminderit për besimin ne zgjedhjen tuaj dhe përdorimin e automjeteve Mazda. Këtë herë ne kemi vendosur të shpërblejme besimin me përfitime te ve├žanta. Nëse Mazda tuaj eshte me e vjeter se 3 vjet, ne kemi përgatitur një zbritje për kohen e punes dhe pjesët e këmbimit origjinale Mazda, per sherbim te kryer ne servise të autorizuar Mazda. Sa më e vjetër Mazda juaj aq më të mëdha janë uljet!

Siguria dhe cilësia e shërbimeve në Mazda nuk pranon kompromis. Sepse të gjithë teknikët tanë janë të trajnuar nga Mazda, sepse ne përdorim pjesë cilesore dhe të ofrojmë një garanci për të gjitha shërbimet dhe pjesët e montuara. Rezultati është ritja e besueshmërisë dhe siguri më e madhe, e cila ne saj te kesaj skeme eshte ritur si asnjehere me pare.


Ky promocion eshte i vlefshem deri ne 30.09.2015

In Mazda's school center in Klagenfurt, Austria held the regional finals MazTech 2015 Champ ... more