Mazda3
  • Sport
  • Sedan
Sportive dhe sedan emocionuese, me konsum të ulët të karburantit

E prodhuar me dizajnin e mrekullueshem “ Kodo – Shpirti i Levizjes “, Mazda 3 e Re eshte projektuar ne menyre te tille qe me shikimin e pare te inkurajon per nje pritshmeri te larte. Krejtesisht e ridizenjuar dhe zhvilluar ne cdo aspect, paraqet një hap te madh përpara në klasën sedan. Tani, me ofertat e një game të tërë të teknologjisë së përparuar SKYACTIV, sedan dhe sportive sfidon te gjitha kufizimet, duke ofruar një kombinim pa kompromis të përvojës se ngarjes te makinës, me konsumin e ulët të karburantit dhe emetimeve të CO2.

Mazda 3 komplet e Re është Mazda e parë që ofron MZD Connect - një lidhje me Internet Mobile, duke ju siguruar akses ne kanalet on line te muzikes dhe ne rrjetet sociale.

Mazda3

Funksionet Exploro detajet ne brendesi