Mazda3 2017
 • Sport
 • Sedan


Mazda3 - Ndjesi emocionuese sportive me konsum të ulët karburanti

Fale dizajnit mbreselenes “ Kodo – Shpirti i Levizjes “ Mazda 3 Sport ka nje levizje dinamike dhe shprehje force ne cdo detaj. Me avancimin e metejshem te teknologjise SKYACTIV, ne kemi arritur dinamike te larte ne levizshmeri dhe kënaqësi të lartë të drejtimit të automjetit me konsum të ulët të karburantit.

Me cilesi te avancuar te sigurise dhe teknologji i-ACTIVSENSE kemi garantuar sigurine tuaj edhe gjate kohes qe sistemi informative MZD Connect lidhet me stacione radio ose rrjete sociale ne internet.

 • Zhvillimi i teknologjisë dhe i-ACTIVSENSE

 • Shpejtësia maksimale: 210 km / h *
 • Interior premium I perqendruar tek drejtuesi i mjetit

 • Pershpejtimi 100 km / h në 8.1 s *
 • Teknologji e re SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS - G - vectoring
  Kontroll(GVC)
 • Konsumi i karburantit: 3,8 - 5,8 l / 100 km **
 • Lidhje të avancuar në makinë me sistemin e internetit
 • Emetimet e CO2: 99 - 135 g / km ** • * Të dhënat i referohen SKYACTIV-D 2.2 L naftë (150 hp)

  ** Vlerat minimale dhe maksimale për gjithë gamen e ketij modeli  Awards Inovativ dizajn ne qender te te cilit eshte njeriu


  Modeli kompakt Mazda ka fituar Red Dot 2014 për përsosmëri në hartimin e produktit.Risi të vecanta në dizajnin e modelit Mazda3, funksionaliteti dhe konsumi I ulet I karburantit ishin ndër faktorët vendimtarë për vendimarrjen e jurise e cila ka akorduar cmimin.Juria përbëhej nga ekspertë të pavarur për dizajn. Keshtu klasa e re kompakte shkon ne gjurmët e Mazda6, një tjetër model me një dizajn Kodo, i cili fitoi të njëjtin çmim vitin e kaluar.

  Funksionaliteti. Kjo është ajo që e bën kaq të veçantë Mazda3.
  Ngasim makinen se bashku


  Mazda beson në krijimin e një lidhje emocionale mes makinë dhe shoferit si ajo mes kalit dhe kalorësit. Kjo sjell ne një udhëtim më dinamik, përgjegjshmëri më të mirë dhe - mbi të gjitha - më shumë kënaqësi ne ngarje.

  Kur ngisni një Mazda ju nuk jeni kurre vetem. Makina dhe shoferi jane në harmoni të përsosur