Mazda 2
Mazda 2 e Re
  • Sport
Makine Sportive subcompakte që sjell argëtim të shkëlqyer.

Mazda 2 e re dëshmon se gjërat më të mira ndonjëherë vijnë në permasa të vogla. Ajo është plot energji, personalitet dhe jetë, dizenjimi i saj "Kodo – Shpirti i Levizjes" i jep pamjen ekspresive qe tërheq vemendjen. Pergjegjshmeri dhe argëtim duke e ngare ne qytet ose ne autostrade. Kjo makinë sportive subcompacte ofron një kombinim të veçantë të konsumit të ulët të karburantit dhe të performancës, si dhe të teknologjive te reja e të avancuara.

Shpejtësia maksimale: 200 km / ore *
Përshpejtimi 100 km / ore në 8,7 sekonda *
Konsumi i karburantit 3,4 litra / 100km **
Emetimet e CO2: 89 g / km **
* Vlerat i referohen modelit G115 Revolucioni Top.
** Vlerat i referohen modeleve me një motor diesel CD105. (Në treg nga janari 2016)