Mazda CX-3 e re

Mazda CX-3 është një lloj i ri i elegances,fuoristrade kompakte, kenaqesi per t’a ngare.

Mazda CX-3 e re eshte nje fuoristrade kompakteqe kombinon uniken, elegancen dhe gjallerine e Dizajnit KODO – Shpirti i Levizjes me konfortin dhe prakticitetin, me qellim te harmonizimit me stilin e jetes suaj. Fituese e cmimit, kjo teknologji SKYACTIV, ofron performance sportive pa kompromis si dhe dinamike,reagim ne manovrim, duke bere CX-3 ideale per ngarje ne qytet dhe ne rrethina.


CX-3 eshte projektuar per ju me nje sistem inovativ MZD Connect dhe pajisje te sigurta, si dhe ACTIVESENSE, ne menyre qe cdo udhetim te jete i kendeshem, i kenaqeshem dhe i sigurte. Këto janë vetëm disa nga arsyet, pse Mazda CX-3 sfidon konvencionet dhe krijon një standart të ri ne përvojën e fundit te ngarjes se makines.

Shpejtesia maximale: 200 km / h *
Pershpejtimi 0-100 km / h: 8.7 seconds *
Konsumi i karburantit: 4.0 l / 100km **
Emetimi i CO2: 105 g / km **
* Vlerat i referohen modelit G 150 AWD me transmision manual
** Vlerat i referohen modelit CD 105, model me rrotat e para aktive dhe transmision manual.

Cmimet

Cmimet per dizajn inovativ

Mazda CX-3 e re ka fituar Red Dot Design ne njohje dhe pranim te dizajnit te saj me cilesi te larte. Juria ndërkombëtare e këtij çmimi prestigjioz për cilësinë, ka dhene cmime vetem per projekte te krahasueshme, qe vecohen bindeshem ne saj te dizajneve te tyre te shkelqyera.