Mazda 6
Mazda6 Sedan
 • Sport
Mazda6 Sedan luksoze, me teknologji të përparuar dhe konsum jashtezakonisht të ulët të karburantit.

Elegante, mbresëlënëse, Mazda6 Sedan kombinon fuqinë, efikasitetin e larte te karburantit dhe karakteristika të përparuara të sigurisë që garantojne një përvojë të jashtëzakonshme ngarje.Dizajni Kodo - Soul of Motion i jep makinës një pamje muskuloze dhe të mrekullueshme, me ngjyrë të re luksoze metalike dhe një gamë të plotë e të avancuar. Fituese e cmimit per teknologjine SKYACTIV, makina ofron përvojë jashtëzakonisht dinamike ne lëvizje dhe kontrollin e saj . Evolucioni i opsioneve te avancuara të sigurisë dhe teknologjia ACTIVESENSE ofron nje siguri shtesë. Interiori luksoz dhe sistemi i fundit MZD Connect - sistemi ynë i lidhjes me internet per të garantuar sigurinë tuaj dhe lidhje me punën dhe familjen në çdo kohë.

 • Evolucioni i teknologjisë dhe ACTIVESENSE

 • Shpejtësia maksimale: 223 km / h *
 • Dizajni Kodo - Soul of Motion i vlerësuar me çmime

 • PAcceleration: 100 km / h për 7.8 *
 • Teknologji e re SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS - G-vectoring Control (GVC)

 • Konsumi i karburantit: 3,9-6,3 l / 100 km **
 • Ngjyrat luksoze metalike: të kuqe dhe gri Soul Machine
 • Emetimet e CO2: 2: 104-148 g / km ** • * Bazuar në versionin 2.5 GE, 192 HP me i-ELOOP, 6AT, 2WD
  ** vlerat minimale dhe maksimale  Cmimet

  Cmimet prestigjoze per dizajnin

  Karakteristikat

  Zbuloni me ne detaje  Ngasim makinën së bashku


  Mazda beson në krijimin e një lidhje emocionale mes makinë dhe shoferit si ajo mes kalit dhe kalorësit. Kjo sjell ne një udhëtim më dinamik, përgjegjshmëri më të mirë dhe - mbi të gjitha - më shumë kënaqësi ne ngarje.

  Kur ngisni një Mazda ju nuk jeni kurre vetem. Makina dhe shoferi jane në harmoni të përsosur