Mazda CX-3 e re

Sportiv dhe dinamik, stili i Mazda CX-3 eshte projektuar per ju.

Dizajni i avancuar KODO i Mazda CX-3 eshte i qartesisht i konstatuar nga brenda ose nga jashte. Nga cilesia shume e larte e punimeve me dore te interiorit, tek tiparet inovative, ju do te ndjeni se c'do gje rreth jush eshte dizenjuar per t'ju siguruar konfortin optimal, duke ju dhene ndjesine e te qenit njesh me makinen si kaloresi me kalin. Ne e kemi permiresuar dizajnin e kabines me linja te pastra, te thjeshta dhe me konturet qe sugjerojne energji.Dizajni evokon kombinimin e forces me sharmin elegant, c'ka do te fitoje patjeter zemren tuaj.

Galeria